donderdag 10 oktober 2013

Abraham huren in omgevingen Roermond.

Hallo Lezers.

Wij van Happy Rent schrijven weer een nieuwe blog, deze gaat over de 5 Leukste Abrahams poppen die wij in ons assortiment hebben. Deze bieden wij aan omdat iedereen die 30, 40, 50, 60, 80  word.  dit kan aantonen en vieren met onze Abraham poppen.

Als eerste laat ik hier de Abraham Standaard van 4.5m.


Abraham pop
Dit is een enorme Abraham pop, hij is de grootste en breedste Abraham pop in ons assortiment. ook te huur bij Happy Rent Roermond en omstreken. Omdat we het voor u makkelijk willen maken hebben ook dit afhaal punt in Roermond. Onze Abraham Pop die te huur is, is een echte blikvanger voor uw feestjes de buren en mensen die door de buurt per toeval lopen die zullen zeker komen vragen waar u deze pop vandaan heeft en waarom u deze Abraham pop in de voortuin of op het dak/garage staat. hierdoor word uw feestje ook wat bekender.
Hij is namelijk zeer makkelijk in gebruik je zet hem op de Happy Rent Air blower en het is een kwestie van Plug en Play. Goed vast maken met behulp van 2 personen en dan is het gewoon staan laten. Deze Abraham poppen zijn van zeer goeie kwaliteit en ook zeer sterk,ze kunnen tot windkrachten van sterkte  5 weerstaan. Daarnaast is de bijbehorende Abraham Blower ook nog eens waterdicht. wat natuurlijk zeer aantrekkelijk. Want beste lezers deze pop zal blijven lachen met zijn bierglas zelfs als het regent.




opblaasbare Abraham
Dan nu de opblaasbare Abraham van 3.2 meter

Dit is een redelijk grote Abraham pop, hij is in feite het broertje van de Abraham standaard van 4.5 meter.
Deze opblaasbare Abraham vult zeker uw tentfeestje op, want hij is een feestbeest zeker omdat hij het voorbeeld geeft met zijn bierglas. Deze opblaasbare Abraham van 3.2 is net zo veilig als zijn grote broer goed vastzetten en dan is het feesten geblazen haha er moet natuurlijk lucht in anders komt hij niet omhoog en kan die niet feesten. Ook de Happy Rent Air blower van deze opblaasbare pop is waterdicht dus niet afdekken want dan is de opblaasbare Abraham niet meer zo happy.
De opblaasbare Abraham is niet al te opzicht hij is gewoon van de leuke middenmaat.





Dan de Abraham Skydancer van 3,5 meter.

Abraham verhuur/Skydancer
We kennen allemaal de skydancers of bij de winkels die rode,blauwe of witte buizen die omhoog vliegen door de lucht wiebelen enzovoorts. Want het doel waarvoor ze gemaakt zijn is om aandacht te trekken en dat doen ze want zodra u ze ziet denkt u ( hey hier is iets gaande ik ga eens kijken) nu komt Happy Rent met een mooi aanbod. Want wij hebben de Abraham verhuur Skydancer deze is 3.5 meter en wiebelt net zo vrolijk heen en weer als een skydancer. hij roept bijna komt dat zien bij dit feestje.Hij is namelijk zeer makkelijk in gebruik je zet hem op de Happy Rent Air blower en het is een kwestie van Plug en Play. Goed vast maken met behulp van 2 personen en dan is het gewoon staan laten.
Daarnaast is deze coole Abraham Skydancer gewoon aantrekkelijk voor de feestje of bij een bedrijfs feestje wat 50jaar bestaat.









Abraham verhuur/ Abraham pak.

Wij hebben voor u als voorlaatste de levende Abraham te huur. Dit is een pak met een kleine opening waardoor je heen kunt kijken. het is redelijk groot pak van ongeveer 2.5meter hoog, waar je gewoon mee door de straat kunt lopen dus wil jij je buurman laten weten dat je 50 jaar geworden bent dan doe je dit pak aan belt bij hem aan zegt boe ik word 50 jaar en dat wil ik met jou vieren.
De pop is wel wat zwaar dus als je valt moet je wel iemand bij je hebben die je recht op kan zetten.
maar deze is pop is ook van een net zo goeie kwaliteit en net zo veilig als de voorgangers.








Abraham Opblaaspop.



De laatste Abraham pop van Happy Rent is aan de grote kan en heeft veel te bieden om voornamelijk de aandacht trekken van uw buren en uw sociale kring. Dus voordat de mensen bij aan de deur kunnen aanbellen moeten ze eerst langs deze vriendelijke reus van lucht met zijn lederhoesen aan.
Hij heeft ook net zoals zijn Happy Rent collega's een bier glas in de handen. Maar alleen niet zo groot want het is wel de bedoeling dat je doet feesten maar niet te ruig want je wilt natuurlijk wel wat herrineren van je feest en je wilt natuurlijk ok zeker weten dat er niks gebeurt. maar deze opblaas bare pop is echt de aller makkelijkste in gebruikt hij is te breed en niet te zwaar.













Alle poppen van Happy Rent zijn plug and play apparatuur.
Zeer veilig, goeie kwaliteit, en echte blikvangers.

Dankjewel voor het lezen van deze blog.
We zijn blij dat u de tijd heeft genomen om deze helemaal door te lezen.
Als u geinteresseerd bent geraakt in deze poppen.

Met vrolijke groet,

Happy Rent.

www.happyrent.eu
info@happyrent.eu
Tel: 0880020026